Моите пари

 

MoitePari.bg е български финансов портал, който сравнява широк спектър от финансови продукти на банкови и небанкови институции. Сайтът съществува от 2005 г. и през годините се е наложил като отправна точка, към която потребителите, нуждаещи се от финансови услуги се насочват, за да търсят информация.

Нашето Обещание към Вас: Всички актуални оферти на едно място, без скрити такси.

 

Моите Пари Експо

 

Експо „Моите Пари“ e най-голямото по рода си събитие за личните финанси в България. Тази година то е още по-мащабно и ще привлече още повече лектори и финансови институции, които ще се включват, за да отговорят на въпросите Ви.

През двата дни на семинарната програма ще имате възможност да чуете презентации и дискусии с над 20 водещи финансови експерти в различни области.

Сред тях са дипломирани финансови консултанти, инвестиционни консултанти, също така представители на банки, взаимни фондове, пенсионни и живото-застрахователни дружества, както и на други небанкови финансови институции. 

И през двата дни на разположение на посетителите ще бъдат щандовете на  нашите партньори – водещи финансови институции и консултанти, участващи в изложението. Това ще Ви предостави възможност да обсъдите с представителите на фирмите теми, представляващи интерес за вас, както и да се запознаете по-подробно с техните продукти и услуги. 

По време на Експото ще има и образователна игра с въпроси, като всички отговорили правилно участват в томбола за голямата награда.