Bryan Sanborn

Брайън Санборн

Браъйн Санборн, управляващ партньор и ръководител, отдел „Инвестиционни решения“ в Ned Davis Research,

Брайън Санборн е управляващ директор, ръководител на отдел „Инвестиционни решения“ и председателства Индексния комитет на NDR. Комитетът се състои от стратези на NDR, които преглеждат и одобряват новите инвестиционни модели, както и подобрения на съществуващите такива. Екипът на Брайън разработи и поддържа услугата за избор на акции на NDR, която предоставя уникални инструменти за скрининг на акции и анализ на портфолио, задълбочени коментари с препоръки за действие (включително тематични кошници) и подробна информация за акциите. Брайън получава магистърска степен по статистика от Колумбийския университет и бакалавърска степен по математика и икономика от Davidson College. Брайън е притежател на CFA сертификат и е член на CFA Institute.

ndr-logo

Нед Дейвис Рисърч (НДР) е глобален лидер в сферата на пазарните анализи и предоставянето на умни решения за професионални инвеститори и компании, работещи в сферата. Компанията базира своите проучвания на уникална комбинация между анализ на това как пазарите би трябвало да се представят и как реално се представят в даден момент.

Основан през 1980 година, вече повече от 40 години, НДР помага на индивидуални и институционални инвеститори по целия свят да вземат информирани и обективни решения. Подхода на компанията комбинира фундаментален и технически анализ, съответно с цел оценка на това как пазарите следва да се представят и как реално се представят към момента.

.