Alexander Bochev

Александър Бочев

Председател на УС Национално Сдружение Недвижими имоти

Александър Бочев е Председател на Управителния Съвет на Национално Сдружение Недвижими Имоти и Член на Управителния Съвет на Българска Търговско Промишлена Палата.
Той е с над 30 годишен опит в сферата на недвижимите имоти и е Управител на агенция за недвижими имоти RealNet®. Икономическото образование, сертификата за оценител на недвижими имоти по (EVS), както и квалификациите му като медиатор и представител на купувачи (ABR®), значително допринасят за неговата експертиза в областта.
Александър е ангажиран с развитието на бранша и повишаването на професионалните стандарти в индустрията. Член е на Съвета на Браншовите Организации при БТПП.

Национално сдружение Недвижими Имоти е водещата браншова организация на агенциите за недвижими имоти в България, с доказан международен авторитет и активно обществено присъствие. Основана през 1992 г., организацията е структурирана в 12 регионални подразделения и обединява над 2500 професионалисти в повече от 30 населени места.

Национално сдружение Недвижими Имоти е член на престижни международни организации като CEPI (Европейска асоциация на професионалистите по недвижими имоти), FIABCI (Международна федерация за недвижими имоти), NAR (Американска асоциация на реалторите) и IESCoalition (Международна коалиция за етични стандарти в областта на недвижимите имоти, строителството, инфраструктурата и свързаните професии).

Организацията е също така член на водещи български организации, като БТПП (Българска търговско-промишлена палата), КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България) и БИС (Български институт за стандартизация).

.