Borislav Genov

Борислав Генов

Главен директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк

Борислав Генов започва кариерата си в УниКредит през 2002 г. като стажант в Булбанк, а през 2006 г. става част от стартиращия екип на UniCredit Clarima България. От 2007 г. той е заемал различни ръководни длъжности като директор Продажби и директор POS бизнес, а през 2012 г. е назначен за главен бизнес директор и член на Управителния съвет на УниКредит Кънсюмър Файненсинг България. 

Преди да поеме настоящата си длъжност в Румъния, е бил директор Банкиране на дребно в УниКредит Банк Баня Лука. Борислав Генов завършва престижния Bocconi University в Милано.

UCB-logo

UniCredit Bulbank

УниКредит е паневропейска търговска банка с уникални услуги в Италия, Германия, Централна и Източна Европа. Нашата цел е да дадем възможност на общностите да напредват, предоставяйки най-доброто в класа за всички заинтересовани страни, отключвайки потенциала на нашите клиенти и нашите хора в цяла Европа.

Обслужваме над 15 милиона клиенти по целия свят. Те са в основата на това, което правим на всички наши пазари. УниКредит е организирана в четири основни региона и две фабрики за продукти, корпоративни и индивидуални решения. Това ни позволява да бъдем близо до нашите клиенти и да използваме мащаба на цялата група за разработване и предлагане на най-добрите продукти на всички наши пазари.

Дигитализацията и нашият ангажимент към принципите на ESG са ключови фактори за нашата услуга. Те ни помагат да предоставяме съвършенство на нашите заинтересовани страни и да създаваме устойчиво бъдеще за нашите клиенти, нашите общности и нашите хора.

© 2023 Всички права запазени