Ana Vandeva

Ана Вандева

Кредитен консултант, Кредитланд

Ана Вандева има над 15 години опит в сферата на финанси и застраховане.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам?

Да помагам на хората да получат по-бързо разбираема финансова информация за това как могат да изпълнят целите, към които се стремят. Как да получат заем при най-добри условия спрямо техните критерии.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Да отделят време за събиране и разучаване на оферти от различни банки, за да изберат най-добрата за тях. Да разбират тези оферти – разходи по заема, условия и документация.

creditland

Кредитланд

Кредитланд е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да ти помогнем да намериш най-изгодното предложение за кредит и да сме твоят доверен водач в нелекия път от избора на оферта до успешното отпускане на средствата.

 

От 20.02.2017 година Кредитланд е вписан като необвързан кредитен посредник в регистъра на Българска Народна Банка и има сключена застрахователна полица „Професионална отговорност“ в съответствие с всички законови изисквания. Член е на Асоциацията на кредитните посредници в България (АКПБ) и се придържа стриктно към Етичния кодекс на организацията. Понастоящем Деян Василев, изп. директор на Кредитланд, е зам. председател на АКПБ.

 

Кредитните консултанти на Кредитланд оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което спестява време, нерви и пари. Получаваш безплатна консултация за всички аспекти на финансирането – достатъчност на доходите; процент на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите параметри на кредита: валута, срок, вид вноски, начин на образуване на лихвата, застрахователна защита и много други.

Безплатна регистрация

.