Mehmed Dikme

Мехмед Дикме

Портфолио мениджър, Експат Асет Мениджмънт

Мехмед Дикме е магистър по международни отношения, международни финанси и икономическа политика от Колумбийския университет, САЩ, и магистър по финанси от ESSEC Business School, Франция. Той също така има бакалавърска степен по мениджмънт от City University London. Мехмед се присъединява към екипа на Експат в началото на 2021 г., след като беше стажант в Икономическия и финансов комитет на Постоянното представителство на Република България в ООН.

 

Предходният му опит включва също позиции, свързани с търговия с акции, анализ на корпоративни финанси, управление на финансови проекти, търговия с деривативни инструменти. Мехмед е преминал успешно Ниво I и II на CFA програмата и в момента е кандидат за Ниво III. Владее английски и турски език.

БОНУС от Expat Asset Management за всички регистрирани участници в EXPO MOITEPARI 2022

Всички регистрирани участници в EXPO MOITEPARI 2022 ще получат специален бонус от Expat Asset Management.

Всеки участник в EXPO MOITEPARI 2022 може да се възползва от 0% такса на входа в новия фонд Експат Природни Ресурси. Можете да се възползвате от предложението до 4.12.2022 година

 

expat

Експат Капитал

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е лидер в доверителното управление на инвестиционни спестовни сметки у нас. Нашата изключителна международна свързаност и достъп до глобалните пазари ни дава възможност да предоставяме услуга по персонализирано управление на личните спестявания, уникална за България по обхват и качество.

Нашият екип от професионалисти с опит и образование от държави в Северна Америка, Европа и Азия управлява над хиляда индивидуални портфейли, три договорни фонда с фокус върху световните пазари, семейство от борсово търгувани фондове върху индекси на акции от ЦИЕ, фонд за инвестиции в произведения на изкуството, както и фонд, следващ цената на златото. Експат Капитал е член на Американската тъгровска камара и на Българския форум на бизнес лидерите, а Експат Асет Мениджмънт е член на Българската асоциация на управляващите дружества.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени