Васил Люнчев

Основател и Изпълнителен директор на Homeheed

Oсновател и изпълнителен директор на агрегатора за имоти Homeheed. Програмист с над 10 години опит в международни софтуерни компании като SoundCloud и Leanplum. Завършил е Информатика в Софийския университет. Като програмист, Васил се опитва да превърне търсенето на жилище в лесен и приятен процес, за който е нужен само компютър. Първата стъпка в тази насока е www.homeheed.com – сайт, който чрез компютърна програма обикаля различните интернет портали, за да събере всички обяви за имоти на едно място.

Homeheed

Основател и Изпълнителен директор на Homeheed

Homeheed e агрегатор на обяви за имоти. Това значи, че програмистите на Homeheed са направили компютърна система, която обикаля интернет сайтовете за имоти, събира всички обяви и после ги изпраща на клиентите на Homeheed. Нужно е човек само да попълни от какъв тип имот в кои квартали се интересува. След това всички жилища, отговарящи на критериите, сами идват по имейл.  

 

Благодарение на факта, че всички обяви всекидневно се събират от Homeheed, компанията има рядката възможност да генерира статистика за това какви имоти се предлагат на пазара, кои от тях успяват да се продадат и на каква цена се продават. Така всеки месец Homeheed публикува статистика за това как се движат цените на имотите в София.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени