Boyan Kazandjiev

Боян Казанджиев

Оперативен директор на iuvo, платформа за P2P лендинг, част от групата на MFG

Боян Казанджиев e завършил е Американския университет в България и има над 10 г. опит на ръководни позиции в дистанционните продажби и финансите

Благовест Караджов

Управител на iuvo, платформа за P2P лендинг, част от групата на MFG

Благовест Караджов е управител на iuvo от април 2022 г. Има над 20 години опит на ръководни позиции в различни компании с насоченост към иновациите и високите технологии. Експерт е в създаването и управлението на комплексни решения в областта на финтех, телекомуникациите и електронната търговия. Ръководил е дигиталната банка и дигиталните услуги на Виваком, най-голямата телекомуникационна компания в България, а преди това е бил директор на платформите за услуги на най-големия кабелен оператор в България – Blizoo, както и CTO на Net Is Sat, един от първите интернет доставчици. Магистър по компютърни науки и комуникации.

Blagovest Karadjov
UIVO-logo

За времето на своето съществуване iuvo е спечелил интереса на над 32 000 потребители с общо инвестирана сума от над 300 милиона евро, която  е донесла средна годишна доходност от 9.2% на инвеститорите от създаването на платформата досега.  Неин фокус са непрекъснато подобряване на клиентското преживяване, висока възвръщаемост на инвестициите и сигурност. Iuvo се стреми да предоставя висококачествени преживявания за своите клиенти чрез широк кредитен портфейл от доверени оригинатори и изключително удобство на платформата. 

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени