Dobrinka Stoyanova

Добринка Стоянова

Кредитен консултант, Creditland.bg

Добринка Стоянова икономист завършила СА Димитър Ценов- Свищов 

15 год. опит в банковата сфера и от 4 години кредитен консултанта в Кредитланд ЕООД.

Гордея се с опита и познанията в сферата на финансите. Една от най-големите ми победи е, че успях да изработя на мой клиент най-добрата лихва за ипотечния му кредит /1.95%/!

Помагам на клиентите си в търсенето на оферти спрямо техния профил, разяснявам им всички детайли по сделката подробно и разбираемо.

Стила на фирмата се отличава с това, че предоставяме минимум 3 различни оферти за избор и анализ. Работим с проверени банки, което ни носи сигурност, че сделката ще се случи по начина, който ни е оферирана или дори по-добре. С някои банки ползваме дори и отстъпки от към лихва за нашите клиенти.

Стефи Кожухарова

Кредитен консултант, Creditland.bg

Стефи Кожухарова е сертифициран кредитен консултант в Creditland. Професионалният й опит в банковата сфера и недвижимите имоти е от 20 години. Присъединява се към Creditland през 2020 г. и е достоен представител за гр. Пловдив. 

Става член в BNI Растеж през 2021 г., единственото BNI дружество за гр. Пловдив, най-голямата организация за бизнес чрез препоръки  в гр. Пловдив и света. С членството си, тя има възможност да подаде ръка и в бизнес кредитирането както на членовете в дружеството, така и на техните гости.

През дългогодишният си опит Стефи Кожухарова поставя на първо място контакта си с хората. Възможността да бъде полезна, възможността да направи клиента щастлив, удовлетворението му, става и нейно!

creditland

Кредитланд

Кредитланд е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Нашата мисия е да ти помогнем да намериш най-изгодното предложение за кредит и да сме твоят доверен водач в нелекия път от избора на оферта до успешното отпускане на средствата.

Кредитланд е дъщерна фирма на MoitePari.bg и е обособена като самостоятелно дружество вследствие на големия интерес от страна на клиентите, като се фокусира изцяло върху консултантските услуги за кредитно финансиране.

Кредитните консултанти на Кредитланд оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване, което спестява време, нерви и пари. Получаваш безплатна консултация за всички аспекти на финансирането – достатъчност на доходите; процент на финансирането спрямо стойността на имота; избор на най-подходящите параметри на кредита: валута, срок, вид вноски, начин на образуване на лихвата, застрахователна защита и много други.

.