Vesela Ivanova

Весела Иванова

Брокер на нeдвижими имоти RE/MAX Advantage

Весела Иванова е брокер в RE/MAX Недвижими имоти от 2007г. Нейната ангажираност и професионализъм й осигуряват членство в престижните клубове Executive, 100% и Platinum. Весела, също така е и Амбасадор и Топ Брокер на RE/MAX България за 2023г.

 

Способността й да успешно мениджира екипа на RE/MAX Advantage е резултат от участието й в системни обучения с лектори от цял свят, както и от редовното анализиране на пазара. Тя споделя, че ангажираност е ключът към успеха, който и помага да е един от водещите брокери в сферата на недвижимите имоти.

RE/MAX Advantage - Пловдив

Основана през 1973 г. RE/MAX се разраства до най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление и собственост с повече от 140 000 агенти на недвижими имоти в 110 страни. Днес това е един от най-известните брандове в недвижимите имоти в Европа и в цял свят. Рецептата за успех в RE/MAX е фокусът върху хората – клиентите, агентите, собствениците на агенции. Като предоставя на собствениците на агенции най-добрите инструменти, ценна подкрепа и възможности за образование, RE/MAX осигурява постоянно висок стандарт на обслужване в недвижимите имоти на всички наши клиенти. Още повече както клиентите, така и агентите извличат полза от отличната международна мрежа и съвместната работа между офисите, което улеснява закупуването и продажбата на имоти в международен мащаб.

.