Stoyan Gochev

Стоян Гочев RE/MAX България

Стоян Гочев e Брокер/Собственик и основател на два от най-успешните офиса на RE/MAX Bulgaria – RE/MAX City и RE/MAX City Mall, част от най-голямата и известна мрежа от агенции за недвижими имоти в света RE/MAX със над 140 000 агенти в над 110 територии и държави. Преди повече от 7 години Стоян става част от екипа на RE/MAX в България и продължава да бъде основен двигател за развитие, като наскоро открива и първия изобщо офис за недвижими имоти в шопинг център в България, където клиентите да имат удобен достъп до първокласните услуги и продукти на агенцията седем дни в седмицата.

Стоян е икономист по образоване, като притежава Магистърска степен по Маркетинг и Бакалавърски степени по Финанси и Застраховане. Има над 20 годишен опит в областта на мениджмънта, търговията и дигиталния маркетинг. Освен недвижимите имоти и инвестиционния пазар, Стоян има интереси в областта на финансите, статистиката и макроикономиката. Другите му компетенции, опит и интереси са в областта на психологията. Притежава степен Мастър Практик по NLP, води обучения и семинари и често има публични изяви свързани с анализ и прогнози в областта на недвижимите имоти.

RE/MAX България

Основана през 1973 г. RE/MAX се разраства до най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление и собственост с повече от 140 000 агенти на недвижими имоти в 110 страни. Днес това е един от най-известните брандове в недвижимите имоти в Европа и в цял свят. Рецептата за успех в RE/MAX е фокусът върху хората – клиентите, агентите, собствениците на агенции. Като предоставя на собствениците на агенции най-добрите инструменти, ценна подкрепа и възможности за образование, RE/MAX осигурява постоянно висок стандарт на обслужване в недвижимите имоти на всички наши клиенти. Още повече както клиентите, така и агентите извличат полза от отличната международна мрежа и съвместната работа между офисите, което улеснява закупуването и продажбата на имоти в международен мащаб.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени