Jenya Lazarova

Женя Лазарова

създател на Replantica.com

Женя Лазарова има докторска степен по невронауки от Оксфорд и е създател и изпълнителен директор на първата лаборатория по приложни невронауки в България. Нюроикономикс лабс работи с някои от най-големите финансови и потребителски организации в България в сфери като оптимизиране на комуникации и реклама, дигитално съдържание и продуктови иновации.

Д-р Лазарова работи активно върху ефективните методи за комуникация на екологичните теми, обучавала е учители за програмата за еко образование на Националния доверителен екофонд (НДЕФ) и има публикации на престижни международни форуми като Американската маркетингова асоциация. Тя е и стратегически съветник по комуникации на глобалното движение Save Soil, насочено към опазване на почвата. 

През 2021г. д-р Лазарова с експертен екип от доброволци създаде инициативата Replantica, която учи децата чрез игра как да се грижат за природата, горите и биоразнообразието. Продуктите от серията Replantica включват семейна настолна игра и детски пъзели, като всяка продажба финансира залесяване

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени