Stoine Vasilev

Стойне Василев

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и създател на един от най-популярните сайтове за лични финанси ЅmаrtМоney.bg, както и председател на Управителния съвет на Българската асоциация на личните финансови консултанти. 

 

Стойне е автор на най-продаваната българска нехудожествена книга за последните години „Умни пари”, като има над 18-годишен професионален опит в български и международни финансови компании. Съосновател на InvestPRO – цялостна онлайн програма за управление на пари и инвестиране.

SmartMoney

SmartMoney.bg

Във финансите с израза „Smart Money“ (Умни пари) се наричат действията на професионалните инвеститори, които имат дълбоко разбиране за пазара и управлението на парите. Самата дума „Smart“ също означава интелигентен, съобразителен, находчив и други, но ние я свързваме с модерното споделяне на знания и умения, което предлагаме под различни форми – материали и ръководства за лични финанси, курсове и семинари, онлайн обучения, работилници и други. Те ще ти помогнат да управляваш по-умно парите си и инвестициите си.

© 2023 Всички права запазени