ViziWealth_logo
Zotnitsa Nikolova

Основател и продуктов директор, digamont

Зорница Николова е основател и продуктов директор на digamont. Зорница е завършила магистратура по международни отношения в УНСС и EMBA в Cotrugli Business School. Тя работи в софтуерната индустрия от над 20 г., като интересите й са насочени към създаването и управлението на дигитални продукти в различни аспекти на тази дейност – създаване на иновации, разработка, маркетинг, и др. Има над 10-годишен опит и като мениджмънт консултант в различни организации, включително редица финансови институции. Заедно с екипа на digamont в момента е активно ангажирана с разработката на ViziWealth – първата в България платформа за холистично управление на личните финанси и финансово планиране.   

Основател и изпълнителен директор, digamont

Цветелина Петева е основател и изпълнителен директор на digamont – компанията, която разработва платформата ViziWealth. Тя е магистър по информатика от СУ с над 20-годишен опит в софтуерната индустрия в различни роли, включително мениджър на хора, продукти и проекти. В последните години Цветелина е предприемач и мениджмънт консултант на свободна практика, като сред клиентите й са редица банки и финансови институции. В момента фокусът й е върху разработката на ViziWealth – първата в България платформа за холистично управление на личните финанси и финансово планиране.  

Tsvetelina Peteva

ViziWealth

ViziWealth e платформа за холистично управление на личните финанси и финансово планиране, която цели да предостави на потребителите си интуитивни инструменти за визуализиране на нетното състояние, анализ на паричните потоци, планиране на финансови цели и проследяване на тяхното изпълнение. Платформата е насочена както към индивидуални потребители, така и към техните семейства и близки с възможности за избирателно споделяне на важна информация за финансови и други активи. Освен това, ViziWealth се развива в посока централизиран хъб за лесен достъп до консултантски услуги, както в сферата на финансовото планиране, така и в други области, важни за постигане на добро финансово здраве. 

 

ViziWealth е продукт на компанията digamont.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени