Deyan Vassilev

Деян Василев

Основател и изпълнителен директор на MoitePari.bg u CreditLand.bg

Oсновател и изпълнителен директор на MoitePari.bg – водещия портал за финансови сравнения и съвети, с мисията да помага на хората да вземат информирани решения за техните лични финанси. Той е Дипломиран Финансов Консултант (ДФК®), към Института на Дипломираните Финансови Консултанти и участва активно в разширяването на услугата за лично финансово планиране под бранда MoitePari Consult. Като Изпълнителен директор на CreditLand, Деян Василев е зам-председател на Асоциацията на Кредитните Посредници в България.

Йордан Генов

Изпълнителен директор на MoitePari Consult

Йордан е изпълнителен директор на MoitePari Consult, където ръководи екипа за лични финанси и финансово планиране. Йордан има над 10 години опит като консултант във финансовата сфера. Завършил е успешно програмата за Дипломиран финансов консултант на Института на дипломираните финансови консултанти (ИДФК). Член на борда на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Част от международната общност за финансови консултанти Financial Caddie.

Desislava Nikolova

Десислава Николова

Старши финансов анализатор, MoitePari.bg

Десислава Николова е експерт в анализа на банкови и небанкови финансови продукти. Автор на множество публикации и проучвания с финансова насоченост. Водещ на образователния канал MoitePari TV в Youtube. Като финансов анализатор работи в MoitePari.bg почти от началото на създаването на портала.

MoitePari Consult

MoitePariConsult е консултантската услуга на Moitepari.bg, фокусирана върху личното финансово планиране за важните решения в живота. Нашата мисия е да помагаме на клиентите да постигат финансова сигурност и благополучие.

Безплатна регистрация

.