10 Причини защо да дойдете на EXPO MOITEPARI

expo-moitepari

EXPO MOITEPARI“ е една от най-значимите бизнес конференции в България, в която традиционно присъстват водещите финансови институции, застрахователни и индустриални компании, както и най-големите водещи банкови експерти, кредитни анализатори и икономически изследователи. В рамките на  2 дни те ще очертаят актуалните тенденции в сферата на инвестиции, зелена енергия, енергоефективност, имотен пазар, кредити, лихви, както и FINTECH, Crypto, BlockChain сектора.

От своето първо издание през 2017 година до сега, то е посетено от над 1500 души. Семинарната програма ще бъде подкрепена с индивидуални презентации, дискусионни панели, рекламни щандове на партньори и практически нетуъркинг, в който участниците ще имат възможност да усвоят работещи практики посредством лични срещи и консултации с партньорите. Основен акцент ще бъде поставен върху личните финанси и как потребителите могат да се възползва от възможностите, които предоставят инструментите във финансовия сектор.


Ако все още се чудите дали да посетите събитието, ето поне 10 причини, поради които трябва да се включите в EXPO MOITEPARI на 3 и 4 ноември:

  1. Ще откриете нови възможности за инвестиции.
  2. Ще получите достъп до съвети и препоръки от експерти в своите области
  3. Ще научите как да защитите спестяванията си от инфлацията.
  4. Ще научите как да инвестирате в акции и криптовалути безопасно и изгодно.
  5. Ще разберете за нови технологии, които променят финансовия свят и създават нови възможности за инвестиции в зелени проекти.
  6. Ще разберете накъде се очаква да се движат лихвите по кредитите.
  7. Ще намерите отговори на всичките си въпроси за личните финанси и инвестициите по време на панелните дискусии
  8. Ще можете да задавате въпроси и да обсъждате инвестиционни стратегии с други инвеститори
  9. Участието в EXPO MOITEPARI е безплатно!
  10. Ще има кафе и подаръци за всички присъстващи

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *